4.09.2019 г., 0:40 ч.

Самотни залези 

  Поезия » Любовна
722 1 0

Поредният залез посрещам на гара,

поредна цигара дими във ръка.
Помня, че с теб искахме да пътуваме двама,
а не да стоя по пейки сама.

 

Красиво е това местенце, но малко боли,
че чарът му не можеш да видиш и ти,
закътано нейде, по незнайни пътеки,
далеч от страховете и шумовете нелепи.

 

Поглеждам ръката, цигарата изгоряла,
димът от фаса рисува раздяла.
Време за път е, път към следваща гара,
залеза там да посрещам сама със цигара.

© Анонимен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??