Самотните будуват
по цели нощи в мрак
и рядко те сънуват,
че щастливи ще са пак.
Самотните будуват,
не могат да заспят.
Нощите за тях не струват,
превърнали са се във враг.
Самотните будуват,
тях сън ги не лови.
По цели нощи боледуват,
че са останали сами.
© Ивета Врескова Всички права запазени