12.07.2009 г., 17:03 ч.

Самотно 

  Поезия » Любовна
825 1 1

***

Оставям сърцето си тук

 в този град – разбито, сломено,

 до болка само.

 

Оставям го тук

да е с теб, че ти си без него

от мене по-сам.

 

Ще нося по късче от него

в чуждия град, но само при

 тебе ще бъде едно.

© Ив Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??