Jul 12, 2009, 5:03 PM

Самотно 

  Poetry » Love
830 1 1

***

Оставям сърцето си тук

 в този град – разбито, сломено,

 до болка само.

 

Оставям го тук

да е с теб, че ти си без него

от мене по-сам.

 

Ще нося по късче от него

в чуждия град, но само при

 тебе ще бъде едно.

© Ив All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??