6.03.2007 г., 19:47 ч.

Самотно е вампирското сърце 

  Поезия
1063 0 2
 Самотно е вампирското  сърце
и самотно ще остане .
Дори истината да се разкрие,
скалата не ще се разруши . 

Самотно е вампирското сърце
и такова ще остане . 
Заровено под белите снегове
на студенината на нашите души.

Самотно е вампирското сърце
и такова ще остане .
Изоставено само из гробищата,
покрити със сребърни спомени . 

Самотно е вампирското сърце,
изоставило своите мечти . 
Обгърнато от красиви спомени
за смъртните си дни ...
                  

© Мервера Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Поздравления,миличка! много е красиво...
  • "Самотно е вампирското сърце,
    изоставило своите мечти .
    Обгърнато от красиви спомени
    за смъртните си дни ..."

    красота...

    Поздрав!
Предложения
: ??:??