28.10.2009 г., 12:48 ч.

Сантиментален блус 

  Поезия » Любовна
468 0 0

Сантиментален блус

 

Като вятъра се скитах,

волно палещ – южен лъх.

Неусетно във мъглите

се прекърши моят дух.

 

Ах, мъглите – недоверие,

влезнало като крадец...

Търся обич.

             Ще намеря ли?

 

Тръгвам пак, но накъде?

 

Живодар ДУШКОВ

© Живодар Душков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??