12.04.2024 г., 8:10 ч.

Сап 

  Поезия
37 0 0

Лодка във пустинята се мъчи...

бриз да хване и да полети.

Към звездите да поеме, мечтите

твои да обедини.

 

Ала няма оправия този свят,

даже най-добрата гейша жива...

няма стария ерген да развесели.

Пусто в празно се прелива...

 

Народ без време си отива.

Хаус, врява, бунт, вълна.

Дръжка, сап, лъжа...

Тишина, след туй – камбана.

© Ангел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??