Борят се във мен два силни звяра.
Кой от двамата ще победи?
Моля се и стискам палци
да не станат три...
Тялото ми е арена
на неспирен бой,
а душата ми пленена е
да бъде съдник на развоя.
Няма край -
борбата дълга е,
кой от двамата ще победи?
В тази битка на титаните
дано душата ми не изгори.
Утре пак ще укротявам
тези двамата,
ще ги събирам във едно,
за да мога на разсъмване
да съм нормално същество.
Нино, Нино! Младо вино...
Не постъпваш добре с мен! Какво да ти предложа и как да те предизвикам, за да си признаеш най-после!? Не е мъже, не е разум и чувства... Тогава какво? Или все пак е разум и чувства? Но защо зверове? ЗАЩО? Не, не е...
Ах!
Ей тъй се трупат коментари. Сега ще ти пиша коментар след коментар, докато не ми кажеш що за зверове са това...
Пък Ъ!