13.09.2008 г., 16:28 ч.

Сбогом 

  Поезия » Любовна
1159 0 3
Сбогом,
всяка дума е сълза.
Сбогом.
Има само дълбока рана.

Сбогом.
С мен е пустотата.
Сбогом.
Гласът заглъхва в
тишината.

Сбогом.
Затихва старото пиано.
Сбогом.
Остана само рана.

© Нимфаеа Алба Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??