22.05.2008 г., 9:33 ч.

Сбогом! 

  Поезия » Друга
452 0 6
Сбогом!

Бягай от мене,

казвали са ми го и преди.

Лятото свърши.

Зимата почна,

щом не виждам твоите очи.



Сбогом!

Няма да плача.

Аз не съм от тези жени.

Сълзите за теб нищо не значат.

Не се обръщай!

Отивай!

Върви!



Сбогом.

Но вземи и мечтите.

Вече нямам нужда от тях.

Не искам нищо свързано с тебе.

За нея аз отдавна узнах.



Сбогом.

И... не съжалявай,

че потъпка така любовта.

Бъди щастлив и не забравяй:

до всеки мъж стои една жена.

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??