21.07.2017 г., 15:41 ч.

Сбогом 

  Поезия » Любовна
604 5 3

 

Нашето сбогом... траеше малко време.

Тъжно е как не можехме един без друг.

Как след всяко ,,сбогом‘‘ единия се връщаше, отново...

И все пак егото ни надделяваше всеки път.

...

Колко много болка си причинихме, твърдейки че обичаме.

,,Както и да е‘‘

Отново.

СБОГОМ

© Йоана Павлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Истинско!
  • Болката да кажеш"Сбогом"е рана, която остава до последен дъх...
  • Напомняш ми за една моя ситуация с този стих. Поздрави, Йоана!
Предложения
: ??:??