16.10.2007 г., 8:47 ч.

Сбогом и Благодаря!!! 

  Поезия
727 0 1
Благодаря ти, че така ме нарани,
че с толкова жестокост ми разби сърцето,
благодаря ти за вгорчените ми дни,
за кървавите сълзи по лицето.

Нима това ми беше нужното сега,
за да се откажа от хилядите грешки,
за да потърся отново любовта,
в някой друг с чувства по-човешки?

И намерих го, той бил е много близо,
с чиста, ангелска душа,
той за мене би дал всичко
и никога не ще остави ме сама.

Сега съм истински щастлива,
сега разбирам що е любовта,
чувствам се желана и красива,
на тебе - Сбогом и Благодаря!!!

© Ели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??