10.06.2011 г., 22:19 ч.

Сбогом и ме обичай 

  Поезия » Философска
605 0 10

Сбогом и ме обичай

 

                                   ***

Живея...

Издишвам те –

глътка по глътка...

 

Превръщам се в атом космически,

а всяка надежда покълнала

зазиждам панически в бездната.

 

Съдбата –

сърдита и сенчеста –

изгризва

последната сигурност,

унило премита хамбарите

и стяга поредната комка...

 

© Плами Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??