В какво превърна се любовта
след поредната раздяла.
Нима виновна е съдбата,
че тайно ни е запознала.
Днес си пак при мен,
а утре пак при нея.
Пореден комплексар на хоризонта,
който скоро сам ще падне зад борда!
Не ми се обяснявай в любов
и прошка не смей да искаш.
до тук с теб бях...
Сбогом, комплексарю бивш!
© Петя Димитрова Всички права запазени