2.06.2007 г., 21:29 ч.

Сбогом, моя любов 

  Поезия
1254 0 1
                                                       
                                                     Сбогом, моя любов

                                              Всичко свърши...
                                              Всичко между нас 
                                                              се промени!
                                              Няма го вече слънцето 
                                              над нас да заблести!
                                              Ти отиде далече -
                                              някъде се скри,
                                              аз да не виждам вече
                                              твоите очи!
                                              Мислиш ли за мене -
                                              аз не зная,
                                              ти захвърли ми душата
                                              във безкрая...
                                              Останах без тебе,
                                                                   любими,
                                               защо ми е 
                                                              толкова студено,
                                                кажи ми?
                                                Каква ми беше вината,
                                                щом последната ти
                                                                              дума
                                             бе "Сбогом"!
                                             Съдбата явно ми е
                                                                      сърдита...
                                             Иди си!
                                             Аз няма да те спра.
                                             Върви си!
                                             Щом така ще си
                                                                   щастлив!
                                             Нека моята радост
                                                                   бъде твоя,
                                             а мъката ти нека 
                                                                   да е моя!

© Христина Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Творчеството ти е много добро...Аз мисля че Бог ти е дарил голям талант и емоционалност,която блика от твоите стихове и те стигат до сърцето на всеки,които се докосне до тях!
Предложения
: ??:??