15.04.2008 г., 8:08 ч.

Сбогом не казвай 

  Поезия » Любовна
663 0 1
 

Сбогом не казвай!

Мечтите ми не разбивай,

без теб не мога да живея нито за миг!

 

Ти озаряваш мечтите ми!

Ти ми даваш смисъл нов в живота ми!

Ежедневието скучно е без теб!

Нощта пуста е щом не си до мен!

 

Обичам те така силно.

Любовта изгаря сърцето ми всяка една минута!

Душата ми копнее за миг с теб,

да зърна милия ти поглед,

да усетя топлата ти прегръдка!

Във всяка една минута без теб, ми липсваш!

© ЛеДеНоСъРцЕ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??