5.04.2008 г., 17:09 ч.

Сбогуване 

  Поезия
594 0 5

Търкулна се

кръглият хляб

на живота ми

много далече

от тебе,

море!

Безсолни

пътеки

ме спъват,

раняват ме

сухи била.

И в гърлото -

писък на гларус,

в очите ми -

рибя тъга.

© Аноним Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??