26.08.2012 г., 10:49 ч.

Сбогуване 

  Поезия » Любовна
643 0 1

Сбогом! Прегърни ме за последно,

знам, че любовта не свършва,

докосни лицето и косите

и изтрий сълзите от очите.

 

Тази вечер е последна,

далеч ще сме един от друг,

прегърни и целуни ме

и нека да запомним този миг.

 

И твоите очи блестят.

Сълзи ли виждам в тях?

Не се свени, вдигни глава,

защото любовта ни не е грях.

 

Не знам дали отново ще те видя,

не знам дали ще чувам твоя глас,

надеждата във мен остава

и знам, че аз не ще да те забравя.

© ПЕНКА КАМБУРОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??