6.11.2007 г., 0:01 ч.

Сбогуване със самотата 

  Поезия » Любовна
828 0 3
Отново мрачно е небето,
отново тъжен е и моят ден.
И няма полъх във полето
и няма те и  теб до мен.

Самотна съм без погледа ти нежен,
без допира на твоята ръка,
без устните ти питащи за мене
без любовта, с която даваш ми крила.

И само спомена за теб остана
и с него срещам идващия ден.
Но вече стига, вече няма
да живея просто ден за ден.

Искрица нова ще запаля,
радостта ще възродя.
Сърцето си аз ще отворя
и пак ще търся Любовта.

23. 04. 2004 г.

© Ели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??