18.01.2012 г., 11:44 ч.

Сбъдната любов 

  Поезия » Любовна
1236 0 1

Много дълго те чаках,
моя сбъдната скъпа любов.
Много сълзи изплаках
и проклинах без теб всеки зов.

Ти дойде тук внезапно,
неочаквано даже за мен.
И сърцето ми бясно
затуптя и попадна във плен.

Ти дойде тук – стихия...
Вън бушуваше стар ураган.
Сякаш беше магия,
беше топла в горещата длан.

Колко малко е нужно!
Само смях и един топъл глас.
Всяка болка е чужда...
И ти шепна: „Обичам те” с глас.

© Снежина Айдарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??