19.02.2008 г., 12:32 ч.

Счупи оковите  

  Поезия » Друга
919 0 1

Счупи оковите




Когато никой не те познава,
когато ти не се познаваш,
какво ще правиш?
Ще чакаш ли решението

или ще действаш!?
 

Ограден в решетки.

Седящ пред стената.

Мислещ в тъмнината.

Никой не ще ти помогне.

Това ли ще е краят?

Цял живот ли ще е нужен?
Отговорите ги знаеш само ти!

Счупи оковите и излез,
ще те чакаме навън,
там, където винаги е светло.

Счупи оковите и избягай.

Прекоси реката.

На другия бряг е по-добре!
 

Седящ и мълчалив.

Душата пищи.

Иска промяна.

Безразличието трябва да приключи.

И сърцето ще се отвори!
Щастлив ще бъдеш ти.

Когато бориш се за своите мечти!

Счупи оковите и излез,
ще те чакаме навън,
там, където винаги е светло.

Счупи оковите и избягай.

Прекоси реката.

На другия бряг е по-добре!
 

© Господин Браунстоун Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Когато нещата не вървят и искаш промяна... търси новото, премини оттатък! Това ми е идеята счупи оковите които те държат в клетка с проблеми......! Благодаря!
Предложения
: ??:??