18.06.2020 г., 11:03 ч.

Сделка? 

  Поезия » Свободен стих
511 1 0

   

Ухае ми на есен.
Ухае ми на детство.
На дъжд. Носталгично.
Захладнява и е някак романтично.
Събират ми се жълъди,
шляпа ми се в локвите.
Пека семките на тиквите.
Тъга ми носят самолетните билети.
Скрити в моите ботуши

са летните ни трепети.
Отварям чадъра и "хоп" - 

от него изкачат усмивките.
Студено е, не излизам от завивките.

В джоба ми е пълно със спомени и семки.

Не искам вечно лято, дай ми малко есен.

Аз ти давам семки.

Сделка?

© Фатиме Шахин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??