26.10.2010 г., 19:23 ч.

Себе си 

  Поезия
450 0 0

Има неща, които погубват, но никога не се изгубват...

тежко е да нараниш,тежко е да изгубиш човека,

който искрено те е обичал и подир тебе тичал и във тебе се е вричал...

бъди такъв, какъвто си, но и това в днешно време едва ли ще те спаси...

носи доброто в тебе и да не ти дреме във това трудно време...

дай на хората човечност и това ще е за тебе вечност...

директен, откровен и добър да си и щастието няма да се изгаси...

© Красимир Стефанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??