17.09.2020 г., 17:56 ч.

Себераздаване 

  Поезия
424 0 0

Обичам Любов да дарявам!

Това ми е вродено в кръвта,

винаги ми носи наслада

и успокоява моята душа.

 

Обичам Мечти да дарявам

на изтерзани, измъчени лица.

Да им вдъхна вяра в доброто,

да видят в тунела светлина.

 

Обичам Надежда да давам,

на обезверени да повдигна духа,

че с надежда се стига далече,

на надеждата се крепи и света.

 

Много Обич във мене прелива

и от нея мога да дам.

Стига някой да ми поиска

тя ще стопли душата му, знам.

 

И Радост с любов бих дарила,

да зарадвам нечии тъжни сърца.

Да ги стопля, да върна смеха им,

да се зарадват и те на света.

 

И ако това не достига,

душата си ще взема във длан,

ще я разкъсам на малки парчета

и на всеки по парче ще раздам.

© Йорданка Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??