8.08.2008 г., 20:39 ч.

Седем месеца болка 

  Поезия » Любовна
1101 0 1

     Седем месеца болка

 

Седем месеца откак те няма,
а болката в сърцето е все така голяма.
Мислех си помниш ли ме още
и мислиш ли за мене нощем.
Стига ми сега да знам, че ме обичаш
макар и подир мене да не тичаш.
Тези месеци ужасни,
пълни са със сънища най-страшни.
Виждах те в чуждите ръце,
а за мене беше твърдо "НЕ!"
И знай, любима ти,
ще те чакам аз завинаги.
Решиш ли да се върнеш при мен,
ще те приема с радост в моя ден.
Ще се откъсна от сивото ежедневие
и да бъда весел за мен ще бъде всекидневие.

© Иван Батев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Страхотен стих!
    Сигурно това момиче е много специално щом си заслужава да я чакаш толкова много...
Предложения
: ??:??