27.05.2010 г., 7:06 ч.

Седемте козлета 

  Поезия » Друга
595 0 3

Брой внимателно, за да не се объркаш -
ние сме хамелеонско племе.
Седем гряха, седем смърти.
Нечути изповеди седем.

Брой до шест и се омитай.
Седмият ще ти приседне.
А за майка ни не питай -
все тя смее се последна.


Няма връщане обратно -
видял си вече къщата отвътре.
Разбираш или ти е непонятно
къде варят се вълчи мутри?

© Елена Биларева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??