7.04.2018 г., 15:02 ч.

Седми април - ден на здравния работник 

  Поезия
265 1 1

милèйши престилки бели
на непрекъсната смяна
по пътя трънлив поели
към битки
с болка и рана

 

престилки бели
милèйши
любящи и съпричастни
с душѝ и сърца светлèйши
и зàвистонеподвлàстни

 

милèйши бели престилки
за всеотдайност родени

 

престилки-верокърмѝлки
и нека -
благословени

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??