7 abr 2018, 15:02

Седми април - ден на здравния работник 

  Poesía
219 1 1

милèйши престилки бели
на непрекъсната смяна
по пътя трънлив поели
към битки
с болка и рана

 

престилки бели
милèйши
любящи и съпричастни
с душѝ и сърца светлèйши
и зàвистонеподвлàстни

 

милèйши бели престилки
за всеотдайност родени

 

престилки-верокърмѝлки
и нека -
благословени

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??