22.06.2008 г., 15:23 ч.  

Сега 

  Поезия » Гражданска
701 0 15


сега
 

 

манифактурни отношения

в галерия окичена

не с графики

картини

а с творения от кич

 

нищета и сълзи

хамелеонни чувства

и блюдосиви гирлянди

от любовни заплахи

движат деня

и създават прозятелства


творчески брожения

атонални и нехармонични

псевдоизкуство ринат

на конвейр от музика и лирика

суха и додекафонична

 

лустро

размахващо гербове

безцелно подритва

мъглата от идеали


знамена застинали

в гримаса

блудораторстват мъдро

а маскирани иконостаси

продават кривосъдие

 

 

 

 

 

 

 

ЧАР. 22.05.08

© Чавдар Кунчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??