3.12.2006 г., 0:28 ч.

"Сега" 

  Поезия
853 0 2

Нека живеем сега
Утре два ли ще съществуваме
Ние сме само миг от вечността
Трябва да се движим, не да сънуваме

Пкоажи ми чувствата
Изгони тежкото бреме
Защото любовта е изкуство
А ние нямаме време

Нека се влюбим сега
Защото утре ще сме студени
Изтрий болката с ръка
Почувствай празните ми вени

Днес сме щастливи
Но утре едва ли ще съществуваме
Все още сме живи
Остани с мен! Нека празнуваме.

18.07.2006 13:10
На Светлин

© Гергана Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??