23.02.2007 г., 15:07 ч.

Сега! 

  Поезия
426 0 2
Сега те обичам, сега с теб живея -

не гледай към утре, към нищото.

Сега те желая, за тебе копнея -

вземи ме в прегръдка, пази ме от нищото.

Сега да се слеем, нежни и жадни -

далече, далече от нищото.

Сега ме обичай, сега спри да бягаш,

че утре е късно, ще бъдеме в нищото...

© Шопландия Софийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??