Feb 23, 2007, 3:07 PM

Сега! 

  Poetry
428 0 2
Сега те обичам, сега с теб живея -

не гледай към утре, към нищото.

Сега те желая, за тебе копнея -

вземи ме в прегръдка, пази ме от нищото.

Сега да се слеем, нежни и жадни -

далече, далече от нищото.

Сега ме обичай, сега спри да бягаш,

че утре е късно, ще бъдеме в нищото...

© Шопландия Софийска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??