19.10.2018 г., 16:11 ч.

Сега 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
428 0 0

Да те обичам СЕГА,
това ти обещавам.
Да съм до тебе,

когато се разпадаш,

за да събера частите и да ги залепя

една по една след тежкия ден.
Да съм ти помощник сега
в делата и битието.
Обещавам ти да те мисля сега.
Обещавам, че ще те желая толкова силно, колкото сега.
Обещавам ти настоящето да се състои от НАС. 
От теб до мене.
Един до друг срещу всичко.
Обещавам ти себе си Сега.
Защото бъдещето е неясно.
Защото утре никога не настъпва.
Защото живота винаги е сега.
Защото дишам сега.
Защото е толкова естествено, 
необходимо, животоспасяващо
да те обичам СЕГА.

© Ели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??