2.12.2010 г., 15:39 ч.

Сега 

  Поезия » Друга
618 0 1

                                            Сега

 

Преди  да повърна себе си,

в безконечния опит да прескоча страховете си,

днес, когато си различна,

сега в нежелания отговор.

 

Бъди мен, поне за миг.

Люби болката ми, страстно

и глухо като единствен избор.

Бъди мен в последния дъх.

 

Сега,

когато гласът ми придобие

ограничението на умираща вселена.

Сега в този момент.

 

Облечи ме в светлина,

в минутата, когата изгасне свещта.

Прегърни ме,

след бягството на мисълта.

Моля те, сега!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ммдааааа (и тук дълбокомислено поклащам глава) сега вече го усетих. Странно, но последния стих даже ми действа физически, много е топъл и..задъхан,....и самотен
Предложения
: ??:??