14.02.2024 г., 14:41 ч.

Сега е времето 

  Поезия
141 0 0

Да се радвам.

Да създавам случвания,

в които съм щедра и смирена.

Сега е времето да вкусвам въздуха.

Да си взема цвете.

Да го подаря на себе си.

Сега е времето

да се науча да отказвам

всичко, което не харесвам.

Сега е времето

да погледна в огледалото лицето си,

да го харесам, каквото е,

а не каквото е било.

Сега е времето да изтрия спомени.

И настъпва времето,

когато в пълната амнезия

мисля за тебе.

© Мая Тинчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??