16.01.2007 г., 22:40 ч.

Сега... и след това... 

  Поезия
615 0 15

Сега...и след това...
            (фантазия)



    Подарявам ти смях... и коси... и ръце...

Подарявам ти звездни очи!

Полет светъл на волно, любящо сърце...

И море от любов...и път от лъчи!!!!!!


Денят ти пак ще бъде ден,

Нощта ще бъде нощ!

И във деня си устремен

Ще бъдеш като нож,

Разрязал динята с прилежност,

И с много вкус,

И с много нежност...

© Дивна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??