8.06.2007 г., 10:09 ч.

Сега или никога? 

  Поезия
546 0 15

Сега или никога?
И кога, ако не сега?
Докога да чакам да ме вземе във вихъра си
това свято чувство, любовтта?


Сега или никога?
И докога ще се надявам
на трошици нежност,
от твоето сърце, явно от мен "уморено"?


Сега или никога?
Не мога вечено да чакам сама!
До мен си,но там, в мрака,
душата ми всяка нощ за тебе плака.


Сега или никога?
Младостта ще залезе,
а ти си сякаш все още толкова далече...
Хайде, ела и ме вземи със тебе.

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??