26.11.2011 г., 0:37 ч.

Сега разбирам... 

  Поезия » Любовна
762 0 4

Когато си далеч от мен, разбирам що е болка.

Разбирам що са истински сълзи

и за какво наистина се плаче.

А щом се моля да те видя,

осъзнавам що е липса

и как тежи в сърцето,

когато ти ми липсваш.

Имам нужда непрестанно да ти шепна “ОБИЧАМ ТЕ”,

имам нужда непрестанно да ме обожаваш.

С тебе искам всеки изгрев да посрещам

и всеки залез да изпращам.

Изпитвам адско желание да те целувам,

да изливам цялата си нежност върху теб.

Погледът ти щом срещне моя,

тръпна цяла -

та нали цял живот за тебе съм копняла!

Твоите очи в мен създават настроение -

с ничии други не бих ги заменила.

Когато ме прегръщаш,

така ме радваш -

само в твоите ръце аз мога да се смея.

Мъчно ми е само,

че сега не съм до теб, но…

За всичко има време.

Аз те обичам днес така,

както те обичах вчера

и както утре пак ще те обичам.

Нима безумно много искам -

само вечно да те имам!?

© Ивка Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??