11.11.2009 г., 0:27 ч.

Сега си представи 

  Поезия
792 0 6

Представяш ли си в тази влажна есен
ръката, със която те докосвам,
как носи полъха на пролет и череши?

Представяш ли си в тази дълга вечер
очите, със които те изпивам
и оня кратък миг, а всъщност  - вечност?

Представяш ли си утрото с ухание
и устни по настръхналата кожа?

Сега си представи - желания.

© Найден Найденов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??