2.05.2021 г., 19:44 ч.

Сега съм сам... 

  Поезия » Любовна
480 1 3

Сега съм сам и чакам аз.

На път към мене ти си, знам.

 

Минава бавно всеки час.

Сега съм сам и чакам аз.

 

Надеждата е твоят глас.

Без теб светът пустее ням.

 

Сега съм сам и чакам аз.

На път към мене ти си, знам.

 

Така ми липсваш, сякаш в мраз

сега съм сам и чакам аз.

 

Ела с усмивката - елмаз

и освети пак моя храм.

 

Сега съм сам и чакам аз.

На път към мене ти си, знам.

 

Жадувам нежния захлас.

Сега съм сам и чакам аз.

 

Омаята ти е екстаз -

любовен, чудодеен плам.

 

Сега съм сам и чакам аз.

На път към мене ти си, знам.

 

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??