5.06.2008 г., 15:52 ч.

Сега съм тук... 

  Поезия » Любовна
626 0 7
* * *


СЕГА съм тук

и съм истинска

СЕГА съм с теб

и съм искрена

Не разваляй мига

със лъжи

Не си и помисляй...

че ще ме имаш ЗАВИНАГИ!

© Христина Никилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??