19.10.2014 г., 11:09 ч.

Секс услуга 

  Поезия » Хумористична
522 0 0

                        Секс услуга

 

          Ега ти тарифата - за два сеанса,

          прибра ми аванса. Да го  поеме в устата,

          иска цяла заплата. Ми то за задна прашка

          и спестяванията ми ще офрашка! 

 

                         Констатация

         

         Имал връзки! При тез балдъзки!?!

 

                         Самочувствие


        Била честна? Не съм я срещнал!    

 

                          Полов атлет

 

                        Няма приоритет.

                        Кара наред !!!                    

© Ганчо Пенев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??