8.02.2022 г., 14:41 ч.

Секси свян 

  Поезия » Еротична
546 1 0

                 Секси свян

Когато за морето се събличаше
извивките на тялото й бликаха
феромони луди
от привличането й.

А немирникът ми -
възгордян неблагоприличник -
изпод ластичното си укритие
започна да занича.

 

...Ей! - къде така,
му викнах:
За миг
рунтавелката й дива ще те гризне.
А орехчетата ти - изстискани
за десерт през зимата ще си остави
глупав,
              дървен
                           палавнико!...

Идваш ли,
вземи и него -
тя кимна ми,
а той... умря от срам.
Но като присегна с топла длан
свойски му намигна:
Горкият,
пааак са ти хортували
нравствени измислици...

А другото след туй,
в морето де,
дето не е за разправяне,
една вълна наметната със пяна
загърна го във морска тайна...

        НИК  о, Дим - ов
        (popnikodimov)
         


 

© никодим попникодимов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??