Ех, избори селски се готвят отдалеч.
Всеки кандидат се надпреварва и с пиленце и баница
приканва:" Гласувайте за мен, ще ви оправя"
с лозунги и мръвки обещава.
Хвърлят на простия човек пари, а той ламти
ли ламти.
Ех, бъдещи кметове пак с лъжи си служите, уви.
Стремите се към кметския стол, а в душите си
сте от един дол.
"Гласувайте за мен, ще ви оправя",
хайде хващайте си влака към Ада.
© Bez ime Всички права запазени