20.01.2008 г., 13:54 ч.

Сенки... 

  Поезия » Любовна
649 0 4
 

В сенки превръщат се душите,

уморени от дългия път...

Път към щастието...

Или самотата...

Но не ще се спрат.

 

Защото едно е, което ги води,

дори понякога да ги боли...

 

И тази болка - силна, пареща,

родена от онази... истинска любов,

е причината ми за живот...

                                                      Еми

© Ем Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??