В сенки превръщат се душите,
уморени от дългия път...
Път към щастието...
Или самотата...
Но не ще се спрат.
Защото едно е, което ги води,
дори понякога да ги боли...
И тази болка - силна, пареща,
родена от онази... истинска любов,
е причината ми за живот...
Еми
© Ем All rights reserved.