29.09.2009 г., 14:48 ч.

Сенки 

  Поезия » Друга
444 0 2

Небето спусна синя пелерина,
скривайки безщорени стъкла.
Синкав мрак събра във раковина
тайните на две души. Мъгла
жадувана се спусна като манна -
да допринесе за анонимност тиха.
Две сенки ме оставят бездиханна,
две сенки, като забранени щрихи.

© Елена Биларева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??