6.09.2016 г., 20:46 ч.

Септември ни говори 

  Поезия » Философска
469 0 4

 

 

Септември през прозореца говори

за миналото лято ни разказва,

като кокетка опитва се да спори

ту слънце грее, ту  дъжд предсказва.

 

А как се радваме на топлината,

нали скоро зимата пристига

и есенно обагрени летят листата,

вихрушка в небето ги издига.

 

И щедрите лъчи лицето галят

душата ни изпълват с радост,

до  късно  вечер те звездите палят

и връщат ни отминалата младост.

 

 

© Аластор Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??