Sep 6, 2016, 8:46 PM

Септември ни говори 

  Poetry » Phylosophy
467 0 4

 

 

Септември през прозореца говори

за миналото лято ни разказва,

като кокетка опитва се да спори

ту слънце грее, ту  дъжд предсказва.

 

А как се радваме на топлината,

нали скоро зимата пристига

и есенно обагрени летят листата,

вихрушка в небето ги издига.

 

И щедрите лъчи лицето галят

душата ни изпълват с радост,

до  късно  вечер те звездите палят

и връщат ни отминалата младост.

 

 

© Аластор All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??