8.12.2010 г., 16:04 ч.

Серафими 

  Поезия » Философска
595 0 2

Изгарящи от огнения трепет

на пламнала, Божествена Любов,

живеят същества могъщи

във вечен, искрен благослов.

          Най-предани във свойта същност

          към Него, Бисерът на Святостта,

          към Неговата Благодатна Мъдрост,

          лице в лице с Истинността.

Пред прага на безкрайната Сияйност,

докосвайки Нетленната Му Дреха,

те тръпнат в свята Тишина,

проникната с Божествена Утеха.

© Ангел Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??